Силиконкта се изфука  с ново фото на по-малкия си син.

...
Силиконкта се изфука  с ново фото на по-малкия си син.
Коментари Харесай

Попиляха Джулиана Гани, че не става за майка

Силиконкта се изфука  с ново фото на по-малкия си наследник. Кай лежи чинно до застрашителен автомат „ Калашников ”. Малкият сладур е облечен с дънков комплект и гледа втренчено към обектива на камерата, с която майка му го щрака.

Джулката сама се похвали с провокативната фотография на Кай, който мирува смълчан до страховитото оръжие. И към фотографията написа, че сина й е „ Досущ бащичко ”.

Това фото провокира смут и отвращение измежду почитателите на секс бомбата. И те грубо я нападнаха за неразумната й постъпка. Гани се ядоса и незабавно изтри мненията на почитателите. Но  пък остави фотографията на детето всеки да я види. Явно не осъзнава какво е сторила и не изтри фотото на Кай, а единствено реакциите на почитателите си. Които реагираха по този начин: „ Имаш ли ум да снимаш детето си до оръжие, обществените могат да те лишат от наставнически права. И ти и новият ти не сте добре. Но какво ти пука, заряза първия си наследник на татко му, а тоя ще ти го вземат държавните институции! ” „ И ти и Теодор не ставате за родители! ”, гневят се майки в мрежата.

Инфо: Лупа.бг

Тагове: new Джулиана Гани Джулиана Гани дете втория наследник на Джулката Кай
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР